Sundbåten + Melkvikan = Sant

Det nye Sundbåtanløpet i Melkvikan representerer et symbol på Kristiansunds evne til å kombinere tradisjon og modernitet, og det er et skritt mot en enda mer tilgjengelig og pulserende kystby.

 

Les mer

Ny tilvekst i næringsparken

Gaselle-bedriften JM Robtics flytter inn med 18 ansatte

- JM Robotics er en spennende kunde, en bedrift som er nyskapende og med et stort utviklingspotensial. De vil passe meget godt inn i det maritime miljøet som vokser fram i Melkvikan, sier adm. direktør Tor Henrik Eide i Umoe Sterkoder.

Les mer

Safepath på plass i Melkvikan Næringspark

De 17 ansatte i Safepath er kommet på plass i nye lokaler i 2. etasje i Melkvikan Næringspark, det tidligere administrasjonsbygget til Umoe Sterkoder i Dalegata 71.

Les mer

Omega 365 ser lyst på fremtiden

Omega 365, en del av et globalt selskap med 2 000 ansatte. I kontoret i Kristiansund har også bidratt til veksten og gått fra 7 til 16 ansatte på kort tid. Da passer det godt at de har flyttet inn i nye store nye lokaler i Melkvikan Næringspark.

Les mer

Visesentralbanksjef Pål Longva møtte fire ambisiøse bedrifter

Visesentralbanksjefen, Pål Longva, besøker Melkvikan Næringspark i mars 2023 sammen med risikodirektør Dag Huse fra Norges Bank Investment Management. Her fikk han blant annet se lokasjonen til JM Robotics.

Les mer

Safepath ønskes velkommen til Melkvikan Næringspark

Et av Norges ledende selskaper innen havovervåking og beredskap flytter snart inn i moderne og skreddersydde lokaler hos oss i Melkvikan Næringspark.  Kontraktsinngåelsen signaliserer startskuddet for byggetrinn 1 i bygg 10, som etter planen skal være ferdig til sommeren.

Les mer

– Moderne kontorlokaler er viktig for trivsel

Melkvikan Næringspark begynner å ta form. Vil pusser opp og moderniserer store kontorarealer sentralt i Kristiansund. Abyss er allerede på plass i nye og flotte lokaler, vi kommer tilbake til deres opplevelse som nyinnflyttet i nye lokaler næringsparken. 

Les mer

Rik historie

Melkvikan Næringspark, beliggende i hjertet av Kristiansund, har en rik historie som spenner over flere tiår. Havnen og industriområdet har utviklet seg fra å være en senter for båtbygging til å bli et sentrum for moderne næringsvirksomhet.

Les mer

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk