Rik historie

Melkvikan Næringspark, beliggende i hjertet av Kristiansund, har en rik historie som spenner over flere tiår. Havnen og industriområdet har utviklet seg fra å være en senter for båtbygging til å bli et sentrum for moderne næringsvirksomhet.

Opprinnelig var Melkvikan et knutepunkt for fiskeindustrien på Nordvestlandet, med fiskebåter som kom og gikk i en konstant strøm. Med tiden tilpasset Melkvikan seg endringene i økonomien og begynte å tiltrekke seg ulike bedrifter, fra sjømatforedling til maritim virksomhet og andre typer industri.

I dag står Melkvikan Næringspark som et symbol på Kristiansunds evne til å tilpasse seg og blomstre i en skiftende verden. Denne allsidige næringsparken gir et hjem for en rekke bedrifter, fra teknologiselskaper til maritim sektor. Her har nå vi et pulserende senter for mange typer arbeidsplasser, samtidig som vi har bevart en sterk tilknytning til sjøen.

Melkvikan Næringspark er ikke bare et økonomisk vekstsentrum, men også et eksempel på Kristiansunds rike kulturarv og evne til å tilpasse seg de skiftende tidene. Det er en historie om vedvarende vekst og innovasjon, og det forblir en viktig del av byens historie og fremtid.

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk