Bygg 10: Ledige kontorlokaler på plan 3

BYGG 10 som består av i alt 4 plan, er i startgropa for helrenovering og planene for første leietaker på plan 2 er allerede på plass. I tillegg til kontorlokaler for hver enkelt bedrift, planlegges det felles kantine, trimrom og konferanserom. Bygget vil få optimale løsninger med tanke på arbeidsmiljø og trivsel, og vil være et naturlig valg for store og små bedrifter som ønsker gode arbeidsforhold. Se brosjyre (pdf)

 

PLAN 3

I likhet med Plan 4, har Plan 3 panoramautsikt over Dalasundet, og er et flott utgangspunkt for å skape et godt arbeidssted for din bedrift. Vi har ledige lokaler i hele etasjen, og den som leier kan selv være med i planleggingsfasen for å få utformet lokalene etter egne ønsker og behov. 

Tegningene i bildegalleriet er ment som inspirasjon og viser mulighetene i etasjen. Som leietaker vil du ha stor påvirkningskraft på utformingen av lokalene. Vi kan visualisere dine fremtidige lokaler i 3D slik at du kan få en virtuell tour av dine nye lokaler før du flytter inn. Om din bedrift er på jakt etter nye moderne næringslokaler i Kristiansund så ta kontakt med oss. Nå har du muligheten til skreddersøm helt i tråd med dine ønsker og behov.

Se plankart, plan 3 (pdf)

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
tor.henrik.eide@sterkoder.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk