Bygg 10: Ledige kontorlokaler på plan 3

Vi er snart ferdig med å helrenovere BYGG 10, som består av i alt 4 plan. Byggetrinn 1 ble ferdig høst 2021 og leietakere som A/S Norske Shell, Omega 365, JM Robotics og Safepath er flyttet inn. I tillegg til kontorlokaler for hver enkelt bedrift, er det felles kantine, trimrom og konferanserom. Bygget har optimale løsninger med tanke på arbeidsmiljø og trivsel, og vil være et naturlig valg for store og små bedrifter som ønsker gode arbeidsforhold. Se brosjyre (pdf)

 

PLAN 3

I likhet med Plan 4, har Plan 3 panoramautsikt over Dalasundet, og er et flott utgangspunkt for å skape et godt arbeidssted for din bedrift. Her har vi ledige lokaler, og den som leier kan selv være med i planleggingsfasen for å få utformet lokalene etter egne ønsker og behov. De ledige lokalene passer for alle bedrifter som har mellom 3 og 30 ansatte.

Tegningene i bildegalleriet er ment som inspirasjon og viser mulighetene i etasjen. Som leietaker vil du ha stor påvirkningskraft på utformingen av lokalene. Vi kan visualisere dine fremtidige lokaler i 3D slik at du kan få en virtuell tour av dine nye lokaler før du flytter inn. Om din bedrift er på jakt etter nye moderne næringslokaler i Kristiansund så ta kontakt med oss. Nå har du muligheten til skreddersøm helt i tråd med dine ønsker og behov.

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk