Vi totalrenoverer BYGG 10

Totalrenovering av BYGG 10 vil gi moderne og oppgraderte lokaler etter dagens standard, i en næringspark som stadig vil være i utvikling med tanke på optimale og bærekraftige løsninger. Bygget rustes opp med ny fasadekledning og nye overbygde inngangspartier mot sør og nord. Tanken er å beholde det eksisterende formspråket men fremheve og modernisere byggets karakter. Se brosjyre (pdf)

Inspirasjonen for utforming av interiøret er hentet fra maritim aktivitet. Det er lagt vekt på å skape lyse men fargerike lokaler. Det er brukt et bredt spekter av farger med petroleumsblått og havblått i bunn og brytningsfarger som rust og lys sjøgress-grønn.

Planløsninger med fleksible romløsninger gir muligheter for både åpne landskap og cellekontor. Det er prioritert å skape gode og hyggelige fellesareal.

Byggets fleksibilitet gir deg muligheten til å leie lokaler tilpasset din bedrifts behov og ønsker.

LEDIGE LOKALER PÅ PLAN 3 OG 4

BYGG 10 har totalt 4 plan, og på plan 2 har vi allerede tegningene klare for vår nye leietaker, samt felles kantine, trimrom og konferanse-/møterom. Vi har fremdeles ledige lokaler på plan 3 og 4, og nye byggetrinn realiseres sammen med nye leietagere, slik at dere får stor påvirkningskraft på utformingen av lokalene. Vi kan visualisere dine fremtidige lokaler i 3D slik at du kan få en virtuell tour av dine nye lokaler før du flytter inn. Om din bedrift er på jakt etter nye moderne næringslokaler i Kristiansund så ta kontakt med oss. Nå har du muligheten til skreddersøm helt i tråd med dine ønsker og behov.

Hvorfor velge bygg 10 for din bedrift?

  • Næringslokaler i høy kvalitet, tilpasset ditt firmas ønsker og behov
  • Være en del av et innovativt kompetansemiljø i en topp moderne næringspark
  • Trivsel og arbeidsmiljø i fokus
  • Godt inneklima og tilrettelagte løsninger
  • Sentral plassering og enkel adkomst
  • Fokus på grønne løsninger

VIL DU VITE MER OM totalrenoveringen av bygg 10?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
tor.henrik.eide@sterkoder.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk