Velkommen til bygg 18

En arbeidsplass hvor moderne design møter bærekraftige løsninger. Bygg 18 i Melkvikan er en fremtidsrettet eiendom under utvikling, med et areal på hele 1860 m². Her kombineres funksjonalitet og estetikk for å skape et miljø hvor dine prosjekter kan blomstre.

 

Allsidige verksteder

I første etasje finner du to romslige verksteder på til sammen 538 m², som vil bli skreddersydd for dine behov. Enten du driver med produksjon eller håndverk, har du plass til å utfolde deg. I andre etasje er et finverksted på 70 m², ideelt for mer detaljert og presist arbeider.

 

Fleksible kontorløsninger

I første etasje har vi tegnet inn både individuelle kontorer og åpne kontorlandskap. I andre etasje er det også tegnet inn et stort kontorlandskap. Denne fleksibiliteten gir deg muligheten til å velge den arbeidsplassen som best støtter dine arbeidsprosesser og teamdynamikk.

 

Inspirerende fellesområder

I tredje etasje finner du en flott kantine hvor kolleger kan nyte lunsjen sammen. Her er det også flere moderne møterom, perfekte for både formelle og uformelle møter. Takterrassen har en fantastisk utsikt - et uterom for friske lunsjer og sosiale sammenkomster og events.

 

Bærekraft i fokus

Bygg 18 er tegnet med bærekraft i fokus. Fra materialvalg til energiløsninger, er hver detalj nøye planlagt for å minimere miljøpåvirkningen og sikre en grønnere fremtid.

 

En investering i trivsel

Vi vil ikke at bygg 18 i Melkvikan bare skal være en hvilken som helst eiendom – men en investering i en bærekraftig og produktiv fremtid. Med sine moderne fasiliteter, fleksible løsninger og fokus på bærekraft, er dette stedet hvor dine ideer og prosjekter kan utvikle seg i et inspirerende miljø.

Ikke gå glipp av muligheten til å bli en del av dette innovative prosjektet. Kontakt oss i dag for en uformell prat!

Husk: Plantegningene kan tegnes om og skreddersys den enkelte bedrifts behov for kontor/verksted/produksjon mm.

FORDELER

  • Høy teknisk standard skreddersydd for den enkelte leietaker, alltid med bærekraft i fokus
  • Sosiale soner, grønne lunger, kantine - alle faktorer et moderne prosjekt tilsier
  • Parkering og mulighet for elbillading
  • Sundbåt og busstopp i umiddelbar nærhet
  • Sykkelparkering
  • Vannbåren varme, låsesystem og tilpasninger for hver enkelte bedrift
  • Reguleringsplanen ferdigstilles i løpet av 2024, med planlagt byggestart i løpet av 2025.

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk