Velkommen til bygg 19

Drømmer du om en moderne og funksjonell arbeidsplass som er skreddersydd for dine behov? Bygg 19 i Melkvikan er stedet for deg! Dette flott prosjektet på hele 1355,7 m² er under utvikling med planlagt byggestart i 2025.

 

Verksteder for alle behov

Vi har lagt opp til tre verksteder med størrelser på 51 m², 37 m² og hele 300 m². Her finner du plass til å realisere alle dine prosjekter på en effektiv måte. Uansett om du trenger en liten arbeidsstasjon eller et stort verksted tilpasses og skreddersyr vi dette. 

 

Fleksible kontorløsninger

Bygg 19 er designet med både individuelle kontorer og åpne kontorlandskap fordelt på både 1. og 2. etasje. Dette gir deg muligheten til å velge en arbeidsplass som passer perfekt til hver ansattes arbeidsstil og ditt team. Med fleksible løsninger kan du enkelt tilpasse kontorene.

 

Fantastiske fasiliteter

I 3. etasje finner du et flott spiserom hvor ansatte kan samles for å nyte lunsjen eller ta en kaffe sammen. Herfra har du også tilgang til en takterrasse som gir et inspirerende avbrekk i hverdagen og et flott sted for uformelle møter eller sosiale sammenkomster.

 

Moderne møterom

2. etasje er utstyrt med seks ulike møterom, med seks ulike størrelser. Dette gir deg muligheten til å holde møter av alle typer, fra intime samtaler til større sammenkomster.

 

En investering i fremtiden

Bygg 19 i Melkvikan er mer enn bare en arbeidsplass – det er en investering i fremtiden. Med sitt moderne design, bærekraftige og fleksible løsninger og omfattende fasiliteter er dette stedet hvor dine ideer og prosjekter kan vokse og blomstre. Ikke gå glipp av sjansen - kontakt oss i dag for mer informasjon og for å sikre din bedrift plass i Bygg 19!

Husk: Plantegningene kan tegnes om og skreddersys den enkelte bedrifts behov for kontor/verksted/produksjon mm.

FORDELER

  • Høy teknisk standard skreddersydd for den enkelte leietaker, alltid med bærekraft i fokus
  • Sosiale soner, grønne lunger, kantine - alle faktorer et moderne prosjekt tilsier
  • Parkering og mulighet for elbillading
  • Sundbåt og busstopp i umiddelbar nærhet
  • Sykkelparkering
  • Vannbåren varme, låsesystem og tilpasninger for hver enkelte bedrift
  • Reguleringsplanen ferdigstilles i løpet av 2024, med planlagt byggestart i løpet av 2025.

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk