BYGG 10: Fortsatt ledig plass i 3. etasje

Totalrenovering av BYGG 10 har gitt våre leietakere moderne lokaler etter dagens standard, i en næringspark som stadig vil være i utvikling med tanke på optimale og bærekraftige løsninger. Vi valgte å beholde det eksisterende formspråket, men fremhevet og moderniserte byggets karakter. Bygget er rustet opp med ny fasadekledning og nye overbygde inngangspartier mot sør og nord. Se brosjyre (pdf)

 
Renoveringen har innebåret: 

  • TEK 17-standard
  • Hele fasaden er fornyet
  • Alle vinduer er byttet
  • Inngangspartiene er fornyet
  • Trapperom fra plan 1 til plan 4 er fornyet
  • Nytt ventilasjonsanlegg
  • Nytt system for vannbåren varme
  • Nytt elektrisk anlegg med reservekraft for hele bygget ved strømbrudd
  • Inspirasjonen for utforming av interiøret er hentet fra maritim aktivitet. Det er lagt vekt på å skape lyse men fargerike lokaler. Det er brukt et bredt spekter av farger med petroleumsblått og havblått i bunn og brytningsfarger som rust og lys sjøgress-grønn.

 
Eiendommen har full parkeringsdekning, et godt kollektivt tilbud med buss like utenfor døren, sundbåtanløp med reise sjøveien, trimrom, garderober, kantine m.m. Av leietakere på eiendommen i dag er AS Norske Shell, Omega 365, Norseye, Abyss, Maersk Training (ResQ) og JM Robotics.

 
BYGGETRINN 2

Deler av plan 3 er revet rent og tilpasset til Omega 365, men vi har fortsatt 590 m² ledige kontorlokaler med flott utsikt over Dalasundet. Planløsningen gir fleksible romløsninger med muligheter for både åpne landskap og cellekontor. Det er prioritert å skape gode og hyggelige fellesareal. Bygget fremstår som helt nytt, etter omfattende oppgraderinger i 2022. 


LEDIGE LOKALER PÅ PLAN 3

Vi har fremdeles ledige lokaler på deler av plan 3, og nye byggetrinn realiseres sammen med nye leietagere, slik at dere får stor påvirkningskraft på utformingen av lokalene. Vi kan visualisere dine fremtidige lokaler i 3D slik at du kan få en virtuell tour av dine nye lokaler før du flytter inn. Om din bedrift er på jakt etter nye moderne næringslokaler i Kristiansund så ta kontakt med oss. Nå har du muligheten til skreddersøm helt i tråd med dine ønsker og behov.

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk