– Moderne kontorlokaler er viktig for trivsel

Melkvikan Næringspark begynner å ta form. Vil pusser opp og moderniserer store kontorarealer sentralt i Kristiansund. Abyss er allerede på plass i nye og flotte lokaler, vi kommer tilbake til deres opplevelse som nyinnflyttet i nye lokaler næringsparken. 

FRA INDUSTRI TIL MODERNE NÆRINGSPARK

Området bygges om fra industri til en topp moderne næringspark. Her er trivsel og grønne bygg satt i sentrum av prosjektet. Luft og vannbåren varme er på plass og isolasjonen følger Tek-17 standard. Det er et stort miljøfokus i næringsparken, hvor det jobbes med solcellepaneler, elbilparkering og til og med en elbil deleordning, slik at du kan få tilgang til en «firmabil» uten å eie selv.

Med 2000 kvadratmeter til rådighet i Bygg 10, kan du finne fremtidens lokaler til din bedrift nært sentrum, med kort veg til flyplass og gode parkeringsmuligheter.

Det er tilgang til landstrøm på alle kaiområder. Det legges ekstra innsats i byggene for å skape et godt innemiljø og et område der leietakere vil trives. Vi ønsker dere velkommen til topp moderne lokaler nær sjøen, og med flott utsikt.

SKREDDERSYDDE NÆRINGSLOKALER TIL DITT BEHOV

Nye byggetrinn realiseres sammen med nye leietagere, slik at dere får stor påvirkningskraft på utformingen av lokalene. Dette passer godt for bedrifter som trenger mer plass og har formeninger om hvordan man vil ha det. Her kan man utforme kontorer, resepsjon og verksted. Alt etter dine behov.

Vi kan visualisere dine fremtidige lokaler i 3D slik at du kan få en virtuell tour av dine nye lokaler før du flytter inn. – Man fikk en romfølelse og resultatet er nær det vi fikk sett i 3D sier Arnt Mundal, CFO hos Abyss.

ØKT TRIVSEL HOS ABYSS

Trivsel på arbeidsplassen er viktig for Melkvikan Næringspark. I de nye lokalene til Abyss er det tilrettelagt med eget trimrom og dusjrom, samt gode og moderne kantineløsninger. Vi tok turen innom firmaet for å høre hvordan de har det i sine nye lokaler.

Den første vi møter er HR-leder i Abyss Group, Bente Ulseth. – Det er som dag og natt, er den umiddelbare responsen når vi spør om forskjellen på tidligere og nåværende lokaler. – At vi har fått nye lokaler som er åpne, lyse og fine har gjort noe med motivasjonen og arbeidsgleden. Vi gleder oss rett og slett til å gå på jobb, sier hun.

Abyss flyttet inn i nye lokaler 2. juni og de har fått et mer proft miljø, bedre luftkvalitet, moderne møbler og flotte farger. Det er ca 20 ansatte som jobber i kontorlandskapet som består av cellekontorer, moderne møterom og et minikjøkken med kaffeautomat foran en flott og moderne kantine. 

Også CFO Arnt Mundal møter oss utenfor kaffemaskinen i minglesonen. – Man får en ny stolthet over arbeidsplassen i et slikt miljø, kan han fortelle. Abyss fikk være med tidlig i prosessen, og gikk ut fra farger i egen logo. – 3D-visualiseringen ga en fin romfølelse, og man fikk et innblikk i et kontor som vi kjenner igjen i dag. Slike lokaler gir en boost i hverdagen og vi har fått en ny hverdag.

Vi noterer oss en svært viktig tilbakemelding før vi går – de positive tilbakemeldingene fra kunder som kommer på besøk. De får litt wow-faktor. At stoltheten er stor merket vi allerede ved adkomst, når vi måtte ha poser på skoene for å ikke skitne til de flotte teppene i gangen. 

NETTVERK OG TETTERE SAMARBEID

Vi ønsker at Melkvikan Næringspark skal lykkes med å samle bedrifter som utfyller hverandre og kan stille sterkere i et felles nettverk. Om din bedrift er på jakt etter nye moderne næringslokaler i Kristiansund så ta kontakt med oss. Nå har du muligheten til skreddersøm helt i tråd med dine ønsker og behov. Vi har fleksible løsninger og næringslokaler til leie.

Hvorfor velge Melkvikan?

  • Næringslokaler i høy kvalitet, tilpasset ditt firmas ønsker og behov
  • Være en del av et innovativt kompetansemiljø i en topp moderne næringspar
  • Trivsel og arbeidsmiljø i fokus
  • Fokus på grønne løsninger
  • Sentral plassering og enkel adkomst
  • Framtidsrettet med bærekraftige løsninger

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk