Safepath på plass i Melkvikan Næringspark

De 17 ansatte i Safepath er kommet på plass i nye lokaler i 2. etasje i Melkvikan Næringspark, det tidligere administrasjonsbygget til Umoe Sterkoder i Dalegata 71.

Selskapet har 520 kvadratmeter til rådighet i det renoverte bygget med 14 kontorplasser og en beredskapssentral og hele tre bisentraler for å overvåke havområdet langs kysten. Her brukes kamera og rader for å hindre ulykker, eksempelvis at fiskebåter kolliderer med rigger. I tillegg kommer 100 kvadratmeter lagerplass i etasjen under, og felles kantine og trimrom for leietakerne i bygget.

Alt er ikke ferdig ennå

- Våre lokaler er ferdige, men vi avventer med formell åpning til utvendig bekledning, adkomst og kantine er ferdig. Vi sikter oss inn på månedsskiftet februar-mars, sier daglig leder Sidsel Sæterøy i Safepath. Selskapet så dagens lys i 2013 som et konsulent- og rådgivningsselskap med gründerne Terje Rødahl i førersetet. Sidsel Sæterøy kom inn på eiersiden i 2017, mens ektemannen Terje Rødahl har en eierandel på 60 prosent i Safepath Holding.

- Vi vokste oss ut av lokalene i Astrups gate 9 hvor vi bare hadde drøye 100 kvadratmeter til rådighet. Vi er kjempefornøyd med den jobben som er gjort med de nye lokalene. Her er det også gode muligheter for oss til å vokse videre. Allerede ved kommende årsskifte vil 17 ansatte bli til 21, sier Sæterøy som tror at selskapet har et potensial til å nå minst 50 medarbeidere i løpet av tre til fem år.

Safepath har allerede skipskapteiner og flykapteiner på lønningslista, og er en kompetansebedrift med erfarent personell med både faglig og akademisk bakgrunn. Sæterøy understreker at det blir spennende å rekruttere nye medarbeidere.

Flotte lokaler 

- Dette er meget moderne og høyteknologiske lokaler. Alle valg er gjort med omhu. Alt er tilrettelagt for at vi kan gjøre en best mulig jobb for våre kunder, sier kommunikasjonsrådgiver Merethe Thomassen som kom med på laget denne høsten.

Safepath er Norges eneste beredskaps- og overvåkningssentral som har grensesnitt inn mot olje- og gassinstallasjonene til havs, skipstrafikken og offentlig maritim virksomhet i Forsvaret og Kystverket. Selskapet har skaffet seg langsiktige kontrakter med oljeselskaper som OKEA, Shell og OMV. På kundelisten står også SINTEF, flere rederier, lastebåter og fiskebåter.

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk