Safepath ønskes velkommen til Melkvikan Næringspark

Et av Norges ledende selskaper innen havovervåking og beredskap flytter snart inn i moderne og skreddersydde lokaler hos oss i Melkvikan Næringspark.  Kontraktsinngåelsen signaliserer startskuddet for byggetrinn 1 i bygg 10, som etter planen skal være ferdig til sommeren.

«Dette er en svært spennende og gledelig beslutning for oss. Det betyr at vi får de utvidelsesmulighetene vi trenger og at vi kan bygge en maritim beredskapssentral som vil være unik i sitt slag i Norge» - sier en stolt adm. Direktør i Safepath AS, Sidsel Sæterøy i en pressemelding.

Hvorfor valgte dere Melkvikan Næringspark?

«Det var flere tilbydere, og i et tøft marked skilte Tor Henrik sine løsninger seg ut. Med stor fleksibilitet og muligheter for tilpasninger i tråd med våre krav, legger det grunnlaget for at vi kan utvikle oss i den retningen vi ønsker. Området utformer seg også til en viktig maritim klynge som gjør det attraktivt for oss å være leietager. At Melkvikan Næringspark satser tungt på bygget og området er et stort pluss for oss. I tillegg får vi lagerlokaler og tilgang til kaiområder.» sier Sidsel Sæterøy hos Safepath. 

Fra 100 til 500 kvadratmeter

Dagens lokaler har begrensninger, og med betydelig større areal er Safepath i en posisjon til å utvikle en overvåkingssentral som styrer et lands beredskapsfunksjon til havs.

«Å få inn Safepath som leietager er startskuddet for byggetrinn 1 i bygg 10. Her blir det ny fasade, kantine, og Safepath får sine lokaler i 2.etg.» sier Tor Henrik.
Her er en oversikt over byggetrinn 1. 


Har du behov for skreddersydde lokaler?

Melkvikan Næringspark satser stort og har flere ledige lokaler som kan skreddersys til dine behov. Det investeres ca 50 millioner i Melkvikan, for å skape topp moderne lokaler i tråd med leietagers behov.
Se oversikt over ledige lokaler i Kristiansund, og ta gjerne kontakt med oss.


Vi ønsker Safepath velkommen til Melkvikan Næringspark.

Pressemelding

www.safepath.no 

VIL DU VITE MER?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk