Hvorfor velge Melkvikan?

Melkvikan Næringspark skal være et naturlig valg for store og små bedrifter som ønsker kvalitetslokaler, et innovativt kompetansemiljø, fokus på grønne løsninger, og som selv ønsker å være med å utvikle/tilpasse lokalene etter sine ønsker og behov. 
Næringsparken vil stadig være i utvikling, og ha en framtidsrettet, bærekraftig og innovativ tilnærming til løsninger. Med trivsel i fokus, vil vi gjøre vårt ytterste for å skape et best mulig grunnlag for en god arbeidsdag.

HA EN GOD DAG PÅ JOBB!

På kontoret skal vi både prestere og trives. Vi tilbyr ledige lokaler der kontorer og fellesareal tilpasses og tilrettelegges etter leietakers behov og ønsker. Dette gir funksjonelle og optimale løsninger, som grunnlag for et godt arbeidsmiljø. Tidsriktig og fargerikt interiør skaper trivsel for de ansatte og gjør et godt inntrykk på dine kunder. Inspirasjonen for utforming av interiøret er hentet fra maritim aktivitet. Det er lagt vekt på å skape lyse men fargerike lokaler. Det er brukt et bredt spekter av farger med petroleumsblått og havblått i bunn og brytningsfarger som rust og lys sjøgress-grønn.

Planløsninger med fleksible romløsninger gir muligheter for både åpne landskap og cellekontor. Det er prioritert å skape gode og hyggelige fellesareal.

HMS og arbeidsmiljø er svært viktig for god produktivitet og lavt sykefravær. Med trivsel i fokus, vil næringsparken gjøre sitt ytterste for å skape et best mulig grunnlag for en god arbeidsdag. Godt inneklima er, sammen med gode og tilrettelagte løsninger, et utgangspunktet for en fin dag på jobb.

SENTRALT OG LETT TILGJENGELIG

Melkvikan Næringspark har en sentral plassering i Kristiansund, med korte avstander til sentrum og flyplass. Enkel adkomst og gode parkeringsmuligheter for bil og sykkel, samt kort vei til bussholdeplass, gjør det enkelt og komme seg til å fra, både for ansatte og kunder. Parkeringsplassen utenfor er oppgradert med grønne lunger og beplantning - her skal du være stolt over å få besøk.

Vi har også Kristiansunds 5. sundbåtanløp i Melkvikan. Det er to anløp i timen. 

GRØNT FOKUS

I våre lokaler vil din arbeidsplass være tilpasset kravene til energioptimalisering, og avgi grønne fotavtrykk. Vi legger vekt på FNs bærekraftsmål og bidrar til lave energikostnader.

Hvorfor velge melkvikan?

  • Næringslokaler i høy kvalitet, tilpasset ditt firmas ønsker og behov
  • Være en del av et innovativt kompetansemiljø i en topp moderne næringspark
  • Trivsel og arbeidsmiljø i fokus
  • Fokus på grønne løsninger
  • Sentral plassering og enkel adkomst
  • Framtidsrettet med bærekraftige løsninger

VIL DU VITE MER OM hvorfor du bør velge Melkvikan?

Tor Henrik Eide
Daglig leder

Telefon
+47 920 77 903

E-post
eide@abpre.no

PERSONVERN OG COOKIES
Design og CMS av EKH Grafisk